Ongeveer 25 jaar geleden ben ik afgestudeerd aan de TU Delft als Technisch Natuurkundige, en heb ik ook de afstudeerrichting Bedrijfskunde gedaan. Vervolgens ben ik, na een korte periode in het business process redesign, in de IT terechtgekomen. Daarbij heb ik altijd dicht tegen de gebruikers aan gewerkt. In die jaren heb ik veel gewerkt aan kantoorautomatisering: vanuit beheer, vanuit service management, als projectleider, als consultant en als inhoudelijk specialist. Migraties, verhuizingen, allerhande sourcings-trajecten, pakketselecties en -implementaties, maar ook bedrijven voor het eerst aan internet gekoppeld en email/agenda geïntroduceerd. Met het steeds belangrijker worden van de kantoorautomatisering en computers in het algemeen, werd ook professionaliseren van de IT-organisatie een belangrijk thema in mijn werk.

Na een jaar of 15 ben ik teruggegaan naar de kern: richting geven aan de ontwikkelingen van de IT. Ik vond dat ik dat het beste kon doen vanuit het vakgebied architectuur, met steeds de mens als uitgangspunt. Om me verder te professionaliseren heb ik de master “architectuur in de digitale wereld” gedurende 2,5 jaar in de avonduren voltooid.

Ik ben getrouwd met Manon en woon al jaren in Utrecht.

Als zelfstandig professional zet ik graag mijn kennis en ervaring in voor organisaties die voor korte of langere termijn behoefte hebben aan mijn diensten. Ik heb daarbij geen enkele behoefte om zoveel mogelijk uren te maken. Voor mij geldt: maximaal effect in minimale tijd.

Categories: Uncategorized

About the Author

admin